SVE ZA VAŠ KROV

Preduzeće Boban D. Građa d.o.o već desetak godina uspeva da bude lider u prodaji rezane građe i krovopokrivačkog materijala. Pored maloprodaje bavimo se i snabdevanjem velikog broja stovarišta na teritoriji cele Srbije.

Uspeli smo da zadobijemo poverenje velikog broja majstora i preduzimača kao i vlasnika velikog broja stovarišta, visokim kvalitetom rezane građe, brzinom isporuke i poštenim radom. Deset strugara uglavnom iz Republike Srpske non-stop reže za potrebe naše firme. Kupujemo trupce samo u prvoj klasi i maksimalno vodimo računa da izrezana građa ima pune mere, da nema nimalo lijavosti tj. kore. Ne sme da bude trula, prozukla, ispucala niti da ima žižak tj. mušicu. Kod nas dolaze i najzahtevniji kupci koji ne mogu na drugom mestu da pronađu ono što žele tj. kupac ima pravo da bira građu!

KVALITET I POVERENJE

Najvažnija stvar zbog koje smo privlačni našim kupcima je to što smo u mogućnosti da bilo kakvu porudžbinu isporučimo u najkraćem mogućem roku. Poručenu robu dobijete tokom dana ili narednog dana ukoliko je reč o standarnim merama rezane građe.

Pored rezane građe bavimo se i uvozom OSB ploča. Uspeli smo da se nađemo među prva četiri uvoznika u Srbiji. Što se tiče crepa i ostalog materijala za krov ubedljivo smo najveći distributeri u svom kraju. Svu robu vozimo do kupca i ne naplaćujemo prevoz. Crep istovaramo kranom što je takodje besplatno.

Da ne zaboravimo najvažnije, a to je da ubedljivo imamo najniže cene! Odavno smo shvatili da je važnije da radimo na minimalnoj razlici i da imamo najbolji mogući kvalitet, jer to je jedini recept za dugoročni uspeh. Mislimo da smo uspeli u tome, jer kupci po preporuci dolaze u Boban D. Građa d.o.o. sa svih strana Srbije i regiona!

PONOSNI SMO NA NAŠE PARTNERE