SVE ZA VAŠ KROV

Preduzeće Boban D. Građa d.o.o. već 16 godina uspeva da bude lider u prodaji rezane građe. Najveći smo uvoznici i prodavci rezane građe, za krovove, na teritoriji cele Srbije.

Uspeli smo da zadobijemo poverenje velikog broja majstora i preduzimača kao i vlasnika velikog broja stovarišta, visokim kvalitetom rezane građe, velikim izborom i količinama na lageru, brzinom isporuke i pre svega poštenim radom.
Oko 20 strugara iz Bosne reze za potrebe naše firme.
Grada se reže uglavnom iz trupaca prve klase, možete videti slike u galeriji u odeljku „slike trupaca iz kojih režemo građu“ Maksimalno vodimo računa da izrezana građa ima pune mere, da nema kore, da nije trula, ispucala niti da ima žižak. Ako se slučajno desi da proleti neka loša greda u paketu i da stigne do kupca, menjamo o svom trošku bez obzira koliko se daleko kupac nalazi.
Kod nas dolaze i najzahtevniji kupci, koji ne mogu na drugom mestu da pronađu ono šta žele, posebno kad su u pitanju vanstandardne grede.

Razlog zbog kojeg smo privlačni našim kupcima je to što smo u mogućnosti da bilo kakvu porudžbinu isporučimo u kratkom vremenskom roku. Standardne grede uglavnom isporučujemo istog dana ili u naredna dva tri dana kad je gužva u sezoni, a vanstandardne grede oko 7 dana od dana poručivanja.
Pored rezane grade bavimo se i uvozom OSВ ploča, Nemačkog crepa Kreaton i tegole. OSB ploče uvozimo od Kronošpana iz Burgasa i uspeli smo da se nađemo među tri najveća uvoznika u Srbiji. Crep Kreaton uvozimo iz Lentija-Mađarska, to je najveća fabrika Nemačkog crepa kreaton u Evropi.
Inače smo već 7 godina najveći uvoznici Nemačkog crepa na teritoriji cele Srbije. Takođe smo u svom kraju najveći distributeri domaćih proizvođača crepova: Wienerberger Kanjiža, Mladost Leskovac, Polet Novi bečej, Toza Marković. U prodaji imamo i betonski crep „bramak“ koji ne uvozimo direktno.
Svu robu vozimo do kupca i ne naplaćujemo prevoz,već samo uzmemo za troškove goriva ako su manje količine robe u pitanju i ako su kupci dosta udaljeni od nas.
Crep istovaramo kranom što je takođe besplatno. Da nezaboravimo najvažnije,a to je da ubedljivo imamo najniže cene!
Odavno smo shvatili da je važnije da radimo na minimalnoj razlici u ceni i da imamo najbolji kvalitet, jer je to jedini recept za dugoročni uspeh. Mislimo da smo uspeli u tome, jer nam kupci po preporuci dolaze sa svih strana i velikih udaljenosti.

PROIZVOĐDAČI CREPA SA KOJIM SARAĐUJEMO: